Intensivkurs B-körkort

Intensivkurs är perfekt för dig som snabbt vill klara av ditt körkort. Kanske vill du passa på när du har tid, som på sommarlovet eller semestern.
Vi på PO:s och Piteå Trafikskola anpassar våra intensivkurser och lägger upp en individuell planering för våra elever, allt efter vilken nivå du befinner dig på. Genom en testlektion med våra erfarna trafiklärare, avgörs vilken nivå du är på. Vi är ärliga och uppriktiga i vår bedömning, allt för att du inte ska bli besviken eller få merkostnader du inte väntat dig. Vi preliminärbokar även proven på Trafikverket.

I vårt intensivkurspaket ingår 15 körlektioner, teori, böcker, riskettan, halkbanan, uppvärmningslektion inför prov samt billån vid uppkörningen.
Du får även en personlig vägledning genom hela resan till körkortet, vilket många elever uppskattar väldigt mycket.

De avgifter du betalar till Transportstyrelsen och Trafikverket tillkommer.

Kursens längd varierar beroende på förkunskaper, inlärningsförmåga och engagemang, men vår erfarenhet är att det tar ca 2-3 veckor innan du får ditt körkort förutsatt att du har en del förkunskaper ( tex privat övningskörning) redan då du kommer till oss.

De obligatoriska riskutbildningarna schemaläggs och bokas av skolan när vi anser att du är redo. Praktik och teori ska gå parallellt med varandra och är du inte i fas inför de preliminärt bokade proven på Trafikverket, flyttas de fram automatiskt.

Du bör ha två till tre veckors framförhållning när du lägger planeringen och ibland mer under högsäsong som är mellan mars och september. Utbildningspaketet betalas i förskott och kan utnyttjas under 12 månader. Förköpta körlektioner återbetalas om du inte behöver utnyttja alla.

Tänk på att vi har ett begränsat antal platser så kontakta oss snarast om du vill ha en plats till dessa utbildningar. Kom gärna förbi för mer information eller ring om det passar bättre.