Intensivkurs B-körkort

Intensivkursen är perfekt för den som snabbt vill klara av sitt körkort. Kanske vill man passa på när man har tid, exempelvis på sommarlovet, semestern eller om man kan ta ledigt någon vecka under året så kan detta vara ett riktigt bra upplägg.
Vi på PO:s anpassar våra intensivkurser och lägger en individuell planering för våra elever, allt efter vilken nivå man befinner sig på. Genom en testlektion med våra erfarna trafiklärare som är specialiserade på just intensivkurser, avgörs vilken nivå du är på sen planerar vi utbildningen tillsammans med dig. Vi preliminärbokar även proven på Trafikverket.

Vi vet vad som krävs av både oss och dig och vi är ärliga och uppriktiga i vår bedömning, och vi planerar allt beroende på vilken nivå du är på samt hur snabbt du lär dig, detta innebär att du inte blir besviken eller får några obehagliga överraskningar i form av merkostnader som du inte hade väntat dig, vi vet att man inte kan lova ett körkort på ett visst antal timmar utan att du har fått köra en lektion först så att vi vet vilken nivå du står på, det är väldigt individuellt hur snabbt du lär dig samt hur många lektioner du behöver innan du är klar för körprov.

Vårt intensivkurs paket finns i 1 variant med 15 st körlektioner, teori, böcker, vår distansutbildning är marknadsledande i den ingår också riskettan samt billån vid uppkörningen, allt detta får du med i intensivkurspaketet.

Du får även en personlig vägledning/coachning genom hela resan till körkortet, vilket många elever uppskattar väldigt mycket.

Riskutbildning del 2 tillkommer utöver paketpriset samt de avgifter du betalar till transportstyrelsen och trafikverket.

PO:s intensivkurs är en heltidskurs där man kör en dubbellektion på morgonen och en på eftermiddagen, däremellan studerar man teori på skolan. Kursens längd varierar beroende på inlärningsförmåga och engagemang, men vår erfarenhet är att det tar 2-3 veckor innan man får sitt körkort.

De obligatoriska Riskutbildningarna schemaläggs och bokas av skolan när läraren anser att eleven är redo. Praktik och teori ska gå parallellt med varandra och är man inte i fas inför de preliminärt bokade proven på trafikverket, flyttas proven fram automatiskt.

Man bör ha två till tre veckors framförhållning när man lägger planeringen och ibland mer under högsäsong som är mellan mars och september. Utbildningspaketen betalas i förskott och kan utnyttjas under 12 månader. Förköpta körlektioner återbetalas om du inte behöver utnyttja alla dina körlektioner.

OBS! Kom ihåg att sätta av tid för ditt möte med oss när du ska boka en intensivkurs. Det tar tar cirka 45 min att planera in allt.

Tänk på att vi har begränsat antal platser så kontakta oss snarast om du vill ha en plats till dessa utbildningar. Kom gärna förbi för mer information eller ring om det passar bättre.