Om oss

”Vid din sida sedan 1950”

Det finns många kreativa sätt att skaffa sig ett körkort, men om du verkligen vill vara säker på att få en lapp som verkligen fungerar så ska du vända dig till oss. Vi har lång erfarenhet och våra elever har mycket bra statistik när det gäller att klara sina körkort. Vi är både pedagogiska och trevliga.

Vi har sedan 1950 utbildat uppskattningsvis ca 20 000 elever i olika körkortsbehörigheter, detta är vi naturligtvis mycket stolta över då vår långsiktighet är ett kvitto på att vi har investerat rätt i vårt sätt att bedriva utbildningar med hög kvalitet.

Hos oss får du en bra utbildning, vi har ju varit med ett tag, vi har erfarna lärare detta sparar oftast både tid och pengar åt dig, då lärarna snabbare kan se vad du behöver hjälp med i din utbildning.

Vi kör alltid med säkra och lättkörda bilar som dessutom är snälla mot vår miljö, Volvo XC60 2017, dessa bilar har vi fått enormt mycket uppskattning för hur lättkörda dom är.

Under åren har vi lärt oss vad våra kunder vill ha, vi levererar ett nytänkande i våra utbildningar som bygger på enkel kommunikation och ärlighet samt raka puckar, du som kund skall känna dig som hemma hos oss, vi jobbar med det enkla och äkta i vår vardag detta är två viktiga pusselbitar.

Vi gillar när alla trivs, vi satsar på fräscha och moderna lokaler samt bra service åt våra elever, allt från bra kaffe till sköna möbler i utbildningslokalen.

Vi är väldigt duktiga på att anpassa oss efter varje individ, vi skräddarsyr din utbildning efter just dina behov eller önskemål, vi lär oss alla på olika sätt och här är det en viktig faktor att alla får den hjälp som just dom behöver, vi finns här för din skull.

Vi jobbar för att du tillsammans med din privata handledare skall träna på rätt saker, detta sparar tid och pengar åt dig och gör att det blir lättare för dig att ta körkortet.